Ako ovdje nismo odgovorili na vaše pitanje, slobodno nam se javite!

Pošaljite nam upit na e-mail: info@citrofit.com.hr

Kako mogu platiti narudžbu?

Načine plaćanja pogledajte na stranici “Plaćanje”.

Jesu li informacije moje kreditne kartice sigurne?

Jesu, ne morate brinuti. Brinemo o najvišoj razini sigurnosti informacija i zaštite od prijevara. Koristimo najnovije sigurnosne tehnologije kako bi osigurali da su podaci o vašoj kreditnoj kartici, kontaktnim podacima, podacima o dostavi i naplati povjerljivi i sigurni. Kartično plaćanje se vrši preko CorvusPay sustava koji posjeduje Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) – najviši informacijski sigurnosni standard za organizacije i informacije o karticama i njihovim vlasnicima. Definiran je na globalnoj razini od strane najjačih kartičnih organizacija.

CorvusPay PCI DSS Level 1 certifikat posjeduje od 2012. godine i svake ga godine uspješno obnavlja!

Mogu li otkazati narudžbu? Kako to mogu napraviti?

Možete! Zakonski imate pravo i otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja. Ukoliko želite otkazati narudžbu, kontaktirajte nas na info@citrofit.com.hr i zatražite otkazivanje narudžbe s brojem narudžbe. Naručio/la sam greškom krivi proizvod. Mogu li to ispraviti?

Možete! Napravite novu narudžbu i kontaktirajte nas na info@citrofit.com.hr Ili recite koji proizvod želite izbaciti iz košarice.

Kada mogu očekivati dostavu paketa?

Dostavu možete očekivati od 3-5 dana, ovisno o lokaciji.

O dostavi paketa pogledajte na Dostava.

Kako mogu dobiti -10% na svoju prvu narudžbu?

Pretplatite se na naš newsletter i dobit ćete svoj kupon od -10% na ukupnu košaricu.

Kako mogu otkazati pretplatu na newsletter?

Svoju pretplatu možete otkazati tako da otvorite bilo koji e-mail koji smo vam poslali i kliknete na “Otkaži pretplatu” (Unsubscribe). Vaša će pretplata odmah biti otkazana.